top of page
sposoby-podderzhanija-zdorovja-na-kazhdyj-den
health03
titul-4-920x600
unnamed
scale_1200
podkasty-920x600
113n
posts_page_f8be433207
health-1

معلم سالم - دانش آموز سالم

سلامت روان

واکنش های ما به استرس، سطوح کارآیی و عملکرد در محل کار را می توان به آزمون تورنسل برای سلامت روان تشبیه کرد. وقتی همه چیز خوب است، مثبت هستیم، مشکلات فوری را سریعتر حل می کنیم، راحت تر با مشکلات کنار می آییم، اهدافی را تعیین می کنیم و به آنها می رسیم. برعکس، سطح سلامت روان یا وجود مشکلات روانی بر کیفیت زندگی و به ویژه توانایی ما برای کار تأثیر می گذارد.

یک مرحله جدید و مهم در توسعه مراقبت از افراد خود در بخش شرکت، تحقق نه تنها نیاز به پاداش های مالی یا اجتماعی، بلکه همچنین یک رویکرد یکپارچه برای مراقبت از سلامت روان کارکنان، به عنوان مثال، خدمات روانشناختی است . در شرایط بحرانی

دفاتر "بازیگوش"، "سبز"، غیر استاندارد به دلایل مختلفی ایجاد می شوند که یکی از آنها طراحی محل کار برای سلامت روان است (از انگلیسی - طراحی محل کار به نفع سلامت روان). بنابراین، انتخاب گل، گیاهان داخلی، مقدار کافی نور، به ویژه نور روز، فضایی را ایجاد می کند که بر رفاه ما تأثیر می گذارد.

علاوه بر این، خلاقیت و خلاقیت از عناصر جداگانه طراحی محل کار هستند. به همین دلیل است که پوسترها یا تصاویر، طرح‌های مبلمان، پنجره‌ها یا تابلوهایی که روی آن‌ها طراحی می‌شود، به تحریک تخیل خلاق کمک می‌کند، که به شما امکان می‌دهد مشکلات کاری را به روش‌های جدیدی حل کنید.

البته سازماندهی گردش کار نیز در مورد روابط با همکاران است. ایجاد یک فضای دوستانه و راحت به افزایش بهره وری کمک می کند. و برعکس، درگیری در تیم، سوء تفاهم بین مدیران و زیردستان، وجود روابط سمی باعث ایجاد جو روانی نامطلوب می شود که بر روند کار تأثیر منفی می گذارد. 

یک محیط کاری پر استرس، به ویژه در نبود حمایت و ارتباطات خوب، باعث فرسودگی عاطفی می شود که به نوبه خود بر سلامت روانی و جسمی تأثیر می گذارد. با این حال، بازخورد نیز مرتبط است: زمانی که مشکلات روانی یا وجود یک اختلال روانی بر عملکرد فرد در محل کار تأثیر می‌گذارد.

حال حاضر به عنوان وضعیتی تعریف می شود که در آن یک کارمند واقعاً در محل کار است، اما ساعات کمتری نسبت به روز کاری خود کار می کند و بنابراین کارایی کمتری دارد.

یک مطالعه در سال 2020 توسط RAND Europe، یک شرکت تحقیقاتی غیرانتفاعی، علل حضور گرایی را شناسایی کرد که استرس، کمبود خواب و اضطراب مالی در این راه پیشتاز است.

یکی از دلایل بسیار مهمی که موضوع سلامت روان را در موسسات به فعلیت رساند، همه گیری جهانی ناشی از کووید-19 بود که بیش از یک سال است که ادامه دارد. 

نگرانی برای سلامت روان در یک سازمان در حال تبدیل شدن به یک امر عادی برای سازمان و افراد است.

من متقاعد شده ام که یک سازمان مسئول باید از رفاه عاطفی کارکنان خود مراقبت کند.

ROSPOTREBNADZOR توصیه می کند

logo2.png

وب سایت رسمی  https://www.rospotrebnadzor.ru/

بیماری ها و پیشگیری
توصیه ها

آنفولانزا چیست و چه خطری دارد؟

 

آنفولانزا یک بیماری عفونی است که هر کسی ممکن است به آن مبتلا شود. عامل بیماری آنفولانزا ویروسی است که از افراد آلوده وارد نازوفارنکس دیگران می شود.

بیشتر مردم فقط چند روز به آنفولانزا مبتلا می شوند، اما برخی از آنها جدی تر، احتمالاً شدیدتر و حتی کشنده تر می شوند.

 

با آنفولانزا، بیماری‌های مزمن موجود تشدید می‌شوند، علاوه بر این، آنفولانزا فهرست گسترده‌ای از عوارض احتمالی دارد:

1.  عوارض ریوی (پنومونی، برونشیت). ذات الریه علت اکثر مرگ و میرهای آنفلوانزا است.

2. عوارض دستگاه تنفسی فوقانی و ارگان های گوش و حلق و بینی (اوتیت میانی، سینوزیت، رینیت، نای).

3. عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت، پریکاردیت).

4. عوارض سیستم عصبی (مننژیت، مننژوانسفالیت، آنسفالیت، نورالژی، پلی رادیکولونوریت).

 

برای جلوگیری از عوارض احتمالی، مهم است که پیشگیری از آنفولانزا به موقع انجام شود و خود بیماری به درستی درمان شود.

آنفولانزا معمولاً ناگهانی شروع می شود. عوامل ایجاد کننده آنفولانزا، ویروس های نوع A و B، با تهاجمی بودن و نرخ تولید مثل فوق العاده بالا مشخص می شوند، بنابراین، طی چند ساعت پس از عفونت، ویروس منجر به ضایعات عمیق مخاط تنفسی می شود و فرصت هایی را برای باکتری ها باز می کند. در آن نفوذ کند.

علائم آنفولانزا شامل تب، درجه حرارت 37.5 تا 39 درجه سانتیگراد، سردرد، درد عضلات و مفاصل، لرز، خستگی، سرفه، آبریزش یا گرفتگی بینی، درد و گلو درد است.

 

آنفولانزا را می توان با سایر بیماری ها اشتباه گرفت، بنابراین پزشک باید تشخیص واضحی بدهد، او همچنین تاکتیک های درمانی را تجویز می کند.

 

با آنفولانزا چه کنیم؟

خود بیمار در اولین علائم باید در خانه بماند تا نه تنها دیگران را آلوده نکند، بلکه به موقع درمان را نیز انجام دهد که برای این امر لازم است بلافاصله با پزشک مشورت شود. برای جلوگیری از گسترش بیشتر عفونت، فرد بیمار باید از افراد سالم جدا شود، توصیه می شود یک اتاق جداگانه اختصاص دهید.

خوددرمانی برای آنفولانزا غیرقابل قبول است و این پزشک است که باید درمان لازم را متناسب با شرایط و سن بیمار تشخیص داده و تجویز کند.

برای درمان مناسب، لازم است تمام توصیه های پزشک معالج را به شدت دنبال کنید و دارو را به موقع مصرف کنید. علاوه بر این، نوشیدن مقدار زیادی آب توصیه می شود - می تواند چای داغ، آب زغال اخته یا لینگونبری، آب معدنی قلیایی باشد. شما باید بیشتر و تا حد امکان نوشیدنی بنوشید.

تماس با فرد بیمار باید محدود باشد و هنگام مراقبت از او از ماسک پزشکی یا گاز بانداژ استفاده کنید.

 

چگونه از خود در برابر آنفولانزا محافظت کنیم؟

با توجه به موضع سازمان بهداشت جهانی، موثرترین درمان در برابر آنفولانزا واکسیناسیون است، زیرا این واکسن است که در برابر آن دسته از ویروس‌های آنفولانزا که در این فصل اپیدمیولوژیک بیشترین ارتباط را دارند و بخشی از آن هستند محافظت می‌کند.

 

وارد کردن واکسن به بدن نمی تواند باعث بیماری شود، اما با تولید آنتی بادی های محافظ، سیستم ایمنی را برای مبارزه با عفونت تحریک می کند. اثربخشی واکسن آنفولانزا نسبت به تمام داروهای غیر اختصاصی قابل مصرف در ماه های زمستان مانند تعدیل کننده های ایمنی، ویتامین ها، داروهای هومیوپاتی، طب سنتی و ... بیشتر است.

 

واکسیناسیون برای همه گروه های جمعیتی توصیه می شود، اما به ویژه برای کودکان از سن 6 ماهگی، افرادی که از بیماری های مزمن رنج می برند، زنان باردار، و همچنین افراد گروه های در معرض خطر شغلی - کارکنان پزشکی، معلمان، دانش آموزان، کارگران خدماتی و حمل و نقل توصیه می شود.

 

واکسیناسیون باید 2-3 هفته قبل از شروع افزایش بروز انجام شود، واکسیناسیون فقط در یک موسسه پزشکی توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده خاص انجام می شود و معاینه پزشک قبل از واکسیناسیون الزامی است.

 

موارد منع مصرف کمی برای واکسیناسیون آنفولانزا وجود دارد. واکسیناسیون آنفولانزا نباید در شرایط تب دار حاد، در هنگام تشدید بیماری های مزمن، با افزایش حساسیت بدن به سفیده تخم مرغ (اگر بخشی از واکسن باشد) انجام شود.

 

پس از واکسینه شدن در برابر آنفولانزا، بدن خود را از حمله خطرناک ترین ویروس ها - ویروس های آنفولانزا محافظت می کنید، اما هنوز بیش از 200 نوع ویروس وجود دارد که برای انسان کمتر خطرناک هستند، اما می توانند باعث سارس نیز شوند. بنابراین، در طول دوره افزایش همه گیر در بروز عفونت های ویروسی حاد تنفسی و آنفولانزا، توصیه می شود اقدامات پیشگیرانه غیر اختصاصی انجام شود.

 

قوانین پیشگیری از آنفولانزا:

  1. قبل از شروع فصل آنفولانزا واکسن آنفولانزا دریافت کنید.

  2. زمان صرف شده در مکان های شلوغ و وسایل نقلیه عمومی را کاهش دهید.

  3. در مکان های شلوغ از ماسک استفاده کنید.

  4. از تماس نزدیک با افرادی که علائم بیماری مانند عطسه یا سرفه را نشان می دهند خودداری کنید.

  5. دست های خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویید، به خصوص بعد از خیابان و وسایل نقلیه عمومی.

  6. حفره بینی را بشویید، به خصوص بعد از خیابان و وسایل نقلیه عمومی

  7. اتاقی را که در آن هستید به طور منظم تهویه کنید.

  8. به طور منظم در اتاقی که در آن هستید تمیز کردن مرطوب انجام دهید.

  9. هوای اتاقی را که در آن هستید مرطوب کنید.

  10. تا حد امکان از غذاهای حاوی ویتامین C (زغال اخته، لیمو، لیمو و غیره) استفاده کنید.

  11. تا جایی که ممکن است وعده های غذایی را با اضافه کردن سیر و پیاز بخورید.

  12. به توصیه پزشک از داروها و داروهایی که باعث افزایش ایمنی می شوند استفاده کنید.

  13. در صورت ظاهر شدن افراد مبتلا به آنفولانزا در خانواده یا تیم کاری، مصرف داروهای ضد ویروسی را برای اهداف پیشگیرانه (طبق توافق با پزشک، با در نظر گرفتن موارد منع مصرف و طبق دستورالعمل استفاده از دارو) شروع کنید.

  14. سبک زندگی سالمی داشته باشید، خواب کافی داشته باشید، رژیم غذایی متعادل داشته باشید و به طور منظم ورزش کنید.

gripp-_4_.jpg
bottom of page